Iedereen moet kiezen waar hij na zijn dood heen wil. Wordt het Troika of Myriad? De twee rivaliserende rijken bestrijden elkaar op leven en dood, en beide hebben hun zinnen gezet op de zeventienjarige Tenley Lockwood… Hoewel Tenleys ouders haar al – voor veel geld – aan Myriad hebben beloofd, weigert ze haar handtekening te zetten. Troika en Myriad zetten echter hun beste krachten in om haar over te halen: twee zéér aantrekkelijke jongens die haar op alle mogelijke – en onmogelijke – manieren proberen te overtuigen. Maar dan mengt zich nóg iemand in de strijd, iemand met heel wat minder goede bedoelingen…

ikvindlezenNIETleuk meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Femke (12-15 jaar)
1. Wat vind je van het boek?
★★★★☆
2. Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik ging naar een leesclub in de boekhandel hier en daar zouden we dit boek voor gaan lezen en bespreken
3. Waar gaat het verhaal over?
In deze wereld moet je kiezen waar je na je dood naar toe wilt gaan. Je kan kiezen uit Troika of Myriad. Deze twee rijken zijn in strijd met elkaar en willen allebei dat de zeventienjarige Tenley voor hun kiest. Tenley wil echter nog steeds niet kiezen en daarom zetten beide rijken iemand in om haar over te halen.
4. Wie is de hoofdpersoon?
Tenley Lockwood
5. Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
niet echt.
6. In welke periode speelt het verhaal zich af?
het speelt zich af in een niet bestaande wereld maar gezien de technologie waarschijnlijk ergens in een verre toekomst (of deze niet bestaande wereld is gewoon veel verder hierin dan wij op Aarde)
7. Waar speelt het verhaal zich af?
In een niet bestaande wereld
8. Waarom moeten anderen dit boek lezen?
Omdat er van alles in zit. Het is interessant maar ook leuk, zit humor in en spanning en leest lekker weg.
9. Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
Het boek begint heel leuk met een paar mailtjes. Je weet dan nog niet precies waar het over gaat, maar zelf vond ik het wel leuk om de mailtjes te lezen zonder precies te snappen wat ze bedoelden. Ik vond het een leuk boek, en ik vond het idee interessant. Ik vond het fijn dat de hoofdpersoon zeer zat te twijfelen over Troika en Myriad, want dan kon je zelf kijken welke jij zou kiezen, zonder dat de hoofdpersoon je zou beïnvloeden. Ik vond het wel jammer dat na een tijdje Myriad als best wel slecht werd afgebeeld en dat Troika de officiële goede keuze zou zijn, want Myriad is toch slecht. . Ik vind wel dat het boek makkelijk los van een serie had kunnen staan, terwijl het een trilogie wordt. De volgende delen zijn vast ook goed, maar ik vind dat het boek op zich een goed einde had en zo had kunnen eindigen.
10. Wil je meer boeken van deze schrijver lezen?
Ja