boekomslag Chris Mooney - Denk aan Sarah

Mike Sullivan is vastbesloten zijn zesjarige dochter Sarah op te voeden tot een sterke, onafhankelijke vrouw. Maar zijn echtgenote, Jess, heeft de neiging hun dochter angstvallig te beschermen. Mike heeft genoeg van de achterdocht van zijn vrouw en wacht tot zij het huis verlaat. Dan neemt hij, tegen haar wens in, uit Sarah mee uit sleeën. Alleen wil Sarah niet met haar vader de heuvel op. Ze wil met haar beste vriendin naar boven. Omdat Mike stiekem wel houdt van de koppigheid van zijn dochter, geeft hij toe. Maar Sarah komt niet naar beneden, er steekt een sneeuwstorm op en zijn dochter is verdwenen. Vijf jaar later is Sarah nog steeds spoorloos. De enige verdachte, ex-priester Francis Jonah, heeft kanker en zal binnenkort sterven. Op de dag van de herdenking van de verdwijning van Sarah wordt haar jasje gevonden…

ikvindlezenNIETleuk meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van anoniem (15-18 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
Gekregen van iemand
Wat vind je van het boek?
★★★★☆
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik vond de tekst op de achterkant leuk, Andere mensen zeiden dat het een leuk boek is
Welke steekwoorden passen bij het boek?
geheimzinnig, verrassend
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
geen illustraties
Waar gaat het verhaal over?
Een jong meisje raakt spoorloos verdwenen na een leuk dagje sleeën. Het is winter en de sneeuw vertroebelt het zicht. Jarenlang blijft Sarah vermist, haar vader geraakt op het verkeerde pad en wanneer dat de hoofverdachte dood wordt teruggevonden, is alle hoop verloren.
Wie is de hoofdpersoon?
Mike Sullivan
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
/
Waar speelt het verhaal zich af?
/
Wat vind je leuk aan dit boek?
Het heeft een spannende verhaallijn zoals een thriller zou moeten hebben. Er vinden verschillende climaxen/ hoogtepunten plaats waardoor het moeilijk is om het boek weg te leggen. Alles wordt uitdrukkelijk en in precisie geschreven waardoor je je een exact beeld van een personage of ruimte kan vormen.
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
Het aantal personages vond ik te veel. Er komen heel veel namen en personages aan bod waardoor je soms niet echt meer weet wie nu juist die persoon is en wat diegene toevoegd aan het verhaal.
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
Het einde was voor mij iets totaal onverwacht.
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
voor jong en oud is dit een leuk boek om te lezen
Wil je het boek nog een keer lezen?
Weet ik niet