Colleen Hoover – Onvoorwaardelijk (1e recensie)

boekomslag Colleen Hoover - Onvoorwaardelijk

Tate is lekker bezig, al zegt ze het zelf. Ze werkt als verpleegkundige en volgt tegelijkertijd een opleiding. Om dichter bij haar werk te wonen, trekt ze in bij haar broer. Al snel ontmoet ze haar nieuwe buurman, Miles. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar Miles wil geen liefde en Tate heeft geen tijd voor liefde. Neighbors with benefits daarentegen… Dan moeten ze natuurlijk wel zorgen dat het niet méér wordt dan dat, dus Tate en Miles stellen strikte regels op. Maar kom op, wat is er leuk aan je aan de regels houden?

ikvindlezenNIETleuk meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Nadine 
Hoe kom je aan het boek?
Zelf gekocht
Wat vind je van het boek?
★★★★★
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik vond de tekst op de achterkant leuk, Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Andere mensen zeiden dat het een leuk boek is
Welke steekwoorden passen bij het boek?
geheimzinnig, interessant, leuk, mooi, ontroerend, realistisch, romantisch, verrassend, zielig
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
Ja, de titel Ugly Love met de naam van de schrijfster eronder Colleen Hoover. Het is een licht blauwe met een donker blauwe achtergrond alsof het onderwater is. Er zijn ook waterbubbels aanwezig.
Waar gaat het verhaal over?
Tate verhuisd bij haar broer in huis. Dan ontmoet ze Miles, haar nieuwe buurman. Er was nooit echt ‘love at first site’ maar ze konden niet bij elkaar wegblijven. Alleen Miles wilde niks over zijn verleden vertellen maar ook wilde hij geen toekomst met haar. Het enige wat ze echt hadden was fysieke aantrekking. Maar langzamerhand opent Miles zich over zijn verleden en waarom hij niks serieus wilt en niet meer verliefd wilt worden. Er zijn veel up’s en down’s in dit boek en je zit de hele tijd op het puntje van je stoel maar het einde is het alles voor waard.
Wie is de hoofdpersoon?
Tate, Miles, Rachel, Cap, Corbin, Dillon, Ian, vader van Miles, Moeder van Rachel
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
Ja, Miles want hij lijkt mij heel interessant om hem te leren kennen en uit te vinden hoe hij eigenlijk echt is. Als ik met Miles iets zou gaan doen dan zou ik met hem vliegtuigen gaan bekijken net als een scene in het boek.
Waar speelt het verhaal zich af?
San Francisco
Wat vind je leuk aan dit boek?
hoe de spanning is opgebouwd over het verhaal achter waarom Miles zich zo gedraagt. En hoe Tate daar langzamerhand achter komt. Het is een heel mooi liefdesverhaal wat ik de hele tijd weer opnieuw kan en wil lezen.
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
Eigenlijk vond ik helemaal niks niet leuk aan dit boek. Het is niet langdradig dat ik dacht dit duurt mij te lang. De spanning word heel mooi opgebouwd en uiteindelijk is het een heel mooi einde.
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
Het boek vond ik heel ontroerend en herkenbaar in een opzicht. Dit boek betekent veel voor mij en ook andere die dit hebben gelezen en kan het zo nog honderden keren lezen.
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
Iedereen die van echte love story’s houden. Met veel spanning en geheimzinnigheid. Echt een grote aanrader
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ja, ik wil het boek nog een keer lezen, Ik wil andere boeken van deze schrijver lezen