boekomslag Jennifer L. Armentrout - Ga voor mij

De negentienjarige Teresa droomt van een carrière als danseres, maar door een blessure moet ze die droom even on hold zetten. Totdat haar been weer beter is gaat ze naar de universiteit waar haar broer Cam op zit. En hij is niet de enige: ook Jase, met wie ze ooit een verboden kus deelde waar ze graag aan terugdenkt, studeert hier. Meteen als ze hem weer ziet valt ze voor hem, maar hij houdt de boot af. Ze begrijpt niet waarom en dat frustreert haar, want zij kan zich nog moeilijker over hem heen zetten dan over haar blessure. En dat zegt wat.

ikvindlezenNIETleuk meer info over boek

Mening over het boek

Recensie van Fleur (15-18 jaar)
Hoe kom je aan het boek?
Geleend bij de bibliotheek
Wat vind je van het boek?
★★★★★
Waarom heb je dit boek uitgekozen om te lezen?
Ik vond de tekst op de achterkant leuk, Ik heb al andere boeken van deze schrijver gelezen, Ik heb al andere boeken uit dezelfde serie gelezen
Welke steekwoorden passen bij het boek?
avontuurlijk, geheimzinnig, leuk, ontroerend, realistisch, romantisch, spannend, verrassend
Staan er illustraties in het boek? Wie heeft ze gemaakt? Wat vind je van de illustraties?
Nee er staan geen illustraties in dit boek.
Waar gaat het verhaal over?
Theresa – Tess voor vrienden is 19 jaar en wilde altijd danseres worden, ze heeft haar hele jeugd gedanst totdat ze een knieblessure opliep en tijdelijk naar een ander universiteit moest. Dit vond ze in het begin erg lastig, want dit was niet haar keus maar het moest. Totdat ze Jase Winstead weer ontmoette. De beste vriend van haar broer. Hiermee deelde ze jaren geleden een verboden kus. Het was zomaar gebeurd maar Tess was de zoen nooit vergeten.
Het enige probleem tussen Jase en Tess is dat Jase nog al een verbazingwekkend verleden heeft…. Krijgen Jase en Tess een echte kans of staat het echte leven hen in de weg?
Wie is de hoofdpersoon?
Theresa (Tess)
Zou je iemand uit het verhaal willen ontmoeten? Waarom? En wat zou je dan gaan doen?
Jase, hij heeft heel wat meegemaakt maar is wel echt de meest romantische jongen die ik in dit hele verhaal ben tegengekomen!
Waar speelt het verhaal zich af?
In Shepherdstown in de VS
Wat vind je leuk aan dit boek?
Dat er heel veel dingen in gebeuren die je totaal niet verwacht. Tess maakt veel heftige dingen mee, waar wij als lezers echt alles over mogen weten. Ook heb ik deel 1 gelezen van de serie wacht op mij en in dit boek spelen een paar van dezelfde hoofdpersonen en nu lees je het vanuit een ander persoon! Bijv: in deel 1 van de wacht op mij serie speelde Cam en Averey de hoofdpersonen en nu in deel 2 spelen Jase en Tess de hoofdpersonen (Jase is de beste vriend van Cam en Tess is het zusje van Cam, er komen dus weer dingen terug van het 1e boek.)
Wat vind je niet leuk aan dit boek?
Eigenlijk niks.
Wil je nog iets anders vertellen over het boek?
Het is echt een heel goed boek, die je in een keer wilt uitlezen.
Voor wie zou dit een leuk boek zijn?
Voor jongeren die houden van romantische boeken, maar toch ook avontuurlijk en spannend af en toe!
Wil je het boek nog een keer lezen?
Ik wil het volgende boek uit deze serie lezen