Recensie schrijven

Wat leuk dat je een recensie komt schrijven voor Ikvindlezenleuk. Maar hoe moet dat nu? Hieronder staat een vragenformulier. Sommige vragen moet je verplicht invullen, dan staat er een rood sterretje bij. Als je alle vragen hebt ingevuld klik je op de knop “verzenden”. Het invullen van het vragenformulier kost jou ongeveer 15 minuten.

Ik zal jouw recensie zo snel mogelijk op de website van Ikvindlezenleuk plaatsen, maar dat kan een paar dagen duren.

De meeste recensies op Ikvindlezenleuk gaan over Nederlandse of vertaalde boeken. Maar natuurlijk mag je ook recensies komen schrijven over boeken die in een andere taal zijn geschreven. Er staan al recensies over Engelse en Duitse boeken op de website.

Bekijk het filmpje hieronder om te zien hoe gemakkelijk het is om een recensie te schrijven

Recensie schrijven

WAARSCHUWING: ik plaats geen recensies die door een grapjas zijn geschreven. Ook plaats ik geen recensies die geschreven zijn als reclame voor een door jezelf geschreven of geïllustreerd boek. Natuurlijk mag je wel je fans vragen om een recensie te schrijven. Je kunt met mij contact opnemen om te vragen of ik interesse heb in jouw boek als recensieboek.

LET OP: ik heb het in april druk met andere werkzaamheden. Daardoor duurt het langer dan normaal voordat een recensie geplaatst wordt