Lees mee en win een boek

flaticon zomerlezen

Door het coronavirus is er van alles veranderd. Op het moment dat ik dit schrijf (26 maart) zijn de scholen al een paar weken gesloten. De verwachting is dat dit nog wel een tijdje gaat duren. Daarom kun je vanaf 1 april meedoen met zomerlezen. Dit wordt de 7e editie van zomerlezen op Ikvindlezenleuk én de 1e editie waar Ikvindlezennietleuk ook aan meedoet. Zomerlezen gaat voorlopig door t/m augustus. Meer informatie over eerdere edities van zomerlezen en leestips vind je op Ikvindlezenleuk.

We beginnen dus maar alvast in de lente met zomerlezen.

Wat moet ik doen?

  • Stap 1: lees een boek
  • Stap 2: schrijf een recensie. Als je mee wilt doen met zomerlezen moet je in het recensieformulier je e-mailadres en naam invullen. Zo kan ik bijhouden hoeveel boeken je leest
  • Stap 3: ga terug naar stap 1

Aan het einde van de maand verloot ik onder alle deelnemers (van Ikvindlezenleuk & Ikvindlezennietleuk) een boek. Hoe meer boeken je leest in een maand (en daar recensies over schrijft), hoe vaker jouw naam mee doet met de loting. Er is geen discussie mogelijk over de winnaar.

De winnaar krijgt bericht per e-mail. De winnaar heeft een week de tijd om te reageren en adresgegevens door te geven. Als er geen reactie komt zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

April

Deze maand maak je kans op onderstaand boek van uitgeverij Lemniscaat. Klik op het omslag voor meer informatie over dit boek.