boekomslag Jeff Strand - Geen beste dag voor voodoo

Ik ben al een tijdje benieuwd naar het boek Geen beste dag voor voodoo van Jeff Strand. De titel maakt me nieuwsgierig, omdat ik me afvraag of er een goede dag voor voodoo is. Op het omslag zie je een voodoopop met naalden erin. Ik vraag me af wie de voodoopop heeft gemaakt en waarom. Dit lijkt mij een leuk boek voor iedereen die houdt van een grappig en misschien soms spannend verhaal.

Lijkt jou dit ook een leuk boek? Het boek staat in de Thuisbieb. De Thuisbieb is een app van de Nederlandse bibliotheek. Iedereen die een smartphone heeft kan deze app downloaden en kiezen uit ongeveer 100 leuke boeken. Hier vind je een overzicht met leuke boeken die in de Thuisbieb staan. Het boek is ook als e-boek te downloaden bij de Nederlandse bibliotheek.

Lees je ook mee? Ik zou het heel leuk vinden als je daarna via het recensieformulier komt vertellen wat je van het boek vond. Je hoeft alleen maar wat vragen te beantwoorden.

Beginnen met lezen

‘En wat nou als we de lucht uit zijn banden laten lopen en zijn auto saboteren, zodat zijn armen verbrijzeld worden zodra hij onder de motorkap kijkt?’

Wat vind je van deze beginzin? Zou je verder willen lezen?


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.