foto unsplash halloween

Griezelige leestips

Drie griezelige leestips voor halloween

foto unsplash halloween

De wintertijd is ingegaan en het is ‘s avonds vroeg donker. Ik vind het heerlijk om dan een boek te lezen. Durf jij het aan om een griezelboek te lezen? Hieronder vind je twee leestips. Klik op het boekomslag om meer informatie over dit boek (en recensies) te lezen.

Via deze link vind je een overzicht met alle griezelboeken op de website. Wil je een griezelboek dat past bij jou? Ga dan via de menubalk naar jouw schooltype en kijk bij de leestips.

Heb je een leuk boek gezien dat je voor school wilt lezen? Vraag eerst aan je docent of dit boek mag. Staat het boek dat je wilt lezen niet op de lijst van je docent? Leg dan uit waarom je dit boek graag wilt lezen. Misschien mag het dan alsnog… En als het niet mag kun je het boek natuurlijk voor je plezier lezen 🙂

In De laatsten komt Sam opeens in zeer dichte mist terecht. Als de mist langzaam verdwijnt is hij één van de weinige mensen die nog in de stad is. Waar is iedereen heen?

in Thornhill is Ella net verhuisd. Het huis naast hun huis lijkt wel een spookhuis. En ziet ze nou een meisje in de tuin?

In De schreeuwende wenteltrap gaat Lucy werken bij een bedrijfje dat op geesten jaagt. Zal het hen lukken om een heel landgoed geestvrij te maken?

De foto van de pompoenen is gemaakt door Jen Theodore en gedownload via Unsplash